Dag 26: 29 juli 2012 / Los Angeles

best western Carriage Inn, LA

 

Deze ochtend doen we het rustig aan. We zijn allemaal nog moe van het dagje Universal. We ontbijten op ons gemak bij Denny’s. Deze zit naast ons hotel.

Daarna rijden we naar Santa Monica. We wandelen lekker op het strand en Stijn gaat nog even de zee in. We lopen over de Santa Monica Pier, langs de kermis en het bord van route 66, want die eindigt hier.

Ook gaan we een beetje shoppen. We nemen een ijsje bij een ijssalon waar ze wel meer dan honderd smaken hebben. Wat moet je dan toch nemen. In de winkelstraat wordt flink gedanst door een groepje straatartiesten.

’s Middags rijden we door naar Venice. Het is hier ontzettend druk en er is natuurlijk bijna nergens een parkeerplek te vinden. Uiteindelijk vinden we een duurbetaald plekje. Op Venice Beach is het erg druk. Wel een beetje vergane glorie, vinden we. Veel hippies, tattoos en wietlucht. Ook op de skatebaan waren ze volop aan de gang.

Aan het einde van de middag zoeken we een Mac op, samen met nog wat andere zwervers.