Dag 25: 28 juli 2012 / Los Angeles

best western Carriage Inn, LA

 

We staan al vroeg op, want we willen graag voor de grote drukte in Universal zijn. Deze gaat al om 8 uur open. We ontbijten snel op de kamer, en zijn mooi op tijd weg. Onderweg gelukkig weinig tot geen files, daardoor staan we mooi om 8.15 uur bij Universal.

We gaan eerst naar de Transformers, daarna gaan Timo en ik in de Mummy. Zo hebben we rond negen uur al een paar attracties gehad. Hierna nog de Tramtour.

Ondertussen is het al erg druk en warm in het park. Rond de middag doen we het rustig aan. We eten suikerspin en popcorn, en ook van die lekkere kaneelbroodjes.

Jurassic Parc is best een tijdje wachten, maar we sluiten toch aan in de rij. Allemaal lekker nat van deze attractie, maar met dit weer is dat niet erg.

Aan het eind van de dag worden we al aardig moe, maar de kids willen graag nog een paar attracties voor de tweede keer in. Gelukkig gaat dat nu lekker snel, zeker als ze de single line gebruiken.

In de shop mogen Timo en Stijn nog wat uitzoeken. Wat zou dat nu kunnen zijn? Juist, een kingkong knuffel voor Stijn en een minion voor Timo.

’s Avonds om kwart over acht rollen we het park uit. De kinderen hebben genoten, en wij trouwens ook.