Dag 24: 27 juli 2012 / Needles – Los Angeles

best western Carriage Inn, LA

Needels-LA 432km

 

Hotel: Best Western Carriage Inn

 

Deze ochtend willen we gaan ontbijten, een amerikaan die hier vaker komt, zegt dat er een goed ontbijt is hier. Uiteindelijk was er helemaal niets! Een restje oude koffie, en een lege koelkast. Niet alles geloven dus.

Vandaag een lange rit. We komen door Barstow, en stoppen ergens op een parkeerplaats. Er zijn hier veel toeristen, en het is er vies! We nemen wat churros en gaan daarna weer verder.

Halverwege de middag komen we in LA aan. De tomtom stuurde ons eerst richting het vliegveld van LA, we hebben daardoor een half uurtje omgereden.

Corné doet op de kamer een dutje, Timo en Stijn gaan zwemmen en ik lees een boekje bij de pool. Hierna besluiten we om naar Hollywood te gaan. We lopen op Hollywood Boulevard en bekijken de sterren. Timo en Stijn herkennen af en toe ook iemand. Ook hier weer erg druk en veel vreemde straatartiesten. Wat later op de middag eten we nog pizza in een winkelcentrum.

We besluiten om hierna richting het Hollywood Sign te rijden. We proberen zo dicht mogelijk erbij te komen. Gelukkig stuurt de tomtom ons nu wel goed. Na het beklimmen van een heuveltje zien we letters aardig van dichtbij. Ook hadden we vanaf hier een mooi uitzicht op LA.

Vanavond maar niet te laat naar bed, want morgen gaan we eindelijk naar Universal Studios.