Dag 1: 4 juli 2012 / Dongen – Dusseldorf – San Francisco

wharf-inn

The Wharf Inn

Vanmorgen waren we al vroeg wakker. Na een boterhammetje vertrokken we om 8.40 uur richting Düsseldorf. De rit verliep voorspoedig, geen files. We waren al om half elf op het vliegveld en konden meteen inchecken. De koffers waren netjes onder het gewicht, dus geen problemen met teveel kilo’s in de bagage!Hierna hebben we nog even wat rondgekeken en zijn toen door de douane gegaan. Rond half twee gingen we de lucht in. Jammergenoeg konden we niet met zijn vieren bij elkaar zitten. Twee aan twee. En ja, dan wandel je wat meer in het vliegtuig. De stewardessen vonden dit niet altijd even leuk, en Stijn werd dus ook teruggestuurd van zijn wandelingetje. Verder verliep de vlucht voorspoedig. Het duurde wel erg lang, Timo werd alsmaar meer hyper, helemaal toen we Alcatraz vanuit de lucht zagen liggen! Om 15.35 uur zijn we geland. Nu nog door de douane, bagage ophalen en met de monorail richting de autoverhuur. Natuurlijk zocht Corne een flinke slee uit, een Buick. Alles past er ruim in, ik had nog wel een paar koffers mee kunnen nemen! Onderweg richting het hotel stonden we flink in de file. Het is wel the 4th of juli, iedereen vrij. Toen we de spullen in The Wharf Inn hadden gelegd, gingen we te voet richting Fishermans Wharf, 5 minuten lopen. Maar wat een mensenmassa! Na een half uurtje hadden we het met onze duffe koppen wel gehad. De kinderen zaten er doorheen, en wij ook zo’n beetje. Nog wel een hotdog gegeten. Nu even kijken naar het vuurwerk en dan naar bed.