Dag 8: 11 juli 2012 / Las vegas

Las Vegas-MGM Grand

Hotel: MGM Grand

Deze ochtend waren we alweer later wakker, zo rond 9.15 uur. Pas tegen half elf gaan we de Strip op. Eerst naar hotel New York. De achtbaan lonkt. Timo en ik gaan er samen in. Stijn vindt hem toch iets te heftig. En dat was hij ook wel. Vooral als het gaat om souplesse, scoort deze rollercoaster laag! Ik denk dat er links en rechts een paar blauwe plekken bijkomen. Maar zoals dat gaat op zijn Amerikaans: applaus als het treintje weer binnenkomt, you did it! Hierna bekijken we de binnenkant van dit hotel, en daarna het Excalibur. Dat was wel weer genoeg sportiviteit. Het kwik loopt al behoorlijk op en de zon brandt overal. We kochten een broodje gezond bij de Subway. De verkoopster keek met een blik van: is dit alles? Ja dus, we zien al genoeg dikke mensen om ons heen. ’s Middags gingen we lekker zwemmen in het zwembad. Een plekje in de schaduw vinden valt niet mee. Dan maar zoveel mogelijk in het water blijven. Timo en Stijn krijgen er geen genoeg van. We moesten rond vijf uur toch echt terug, want om zeven uur gingen we naar de voorstelling “Ka”, van Cirque du Soleil. Deze show is in het theater van het MGM. Hieraan vooraf eten we nog even wat bij de Mac, niet te veel dit keer. Ze hebben er nl. ook minimeals. De show was echt fantastisch! Het valt niet uit te leggen wat we allemaal gezien hebben. Ok√©, in het kort: prachtige kostuums, acrobatiek, veel gezweef door de lucht, bewegende podia, mooie muziek…enz. Na de show lopen we voor de laatste keer even over de strip. Stijn voelde zich al helemaal thuis. Hij gaf een boks aan alle verklede straatartiesten. We gingen nog even bij de Coca-Cola winkel binnen en bij Adidas. Hier kochten we voor Stijn nieuwe voetbalschoenen en voor Timo, alvast een beetje op de groei, coole Adidas sneakers. Dit scheelt omgerekend toch wel het nodige met de prijzen in Nederland. Tijd om terug te gaan naar de kamer. Nog 1 keer gluren naar al die gokkende mensen. Blijft leuk. Morgen verlaten we Las Vegas en rijden we naar Zion NP.