Dag 29: 1 augustus 2012 / Vlucht SF -Dusseldorf

We hoeven pas om drie uur op het vliegveld te zijn, dus deze ochtend gaan we nog even lekker San Francisco in. We kunnen de auto gewoon onder Union Square parkeren en vandaaruit lekker shoppen: Nike Store, Disney Store. Bij de laatste koop ik nog een nieuwe slaapoutfit en een shirtje voor de kids.

We gaan ook nog door Chinatown. Als laatste souvenirtje een mok van San Francisco.

Wanneer we weer terugkomen bij Union Square eten we lekkere hotdogs. Daar zien we politieagenten die petjes uitdelen. Ook Timo en Stijn krijgen er één. Dit laat Corné niet voorbij gaan en hij wil ook graag zo’n petje. Ze waren helaas alleen voor kinderen. Maar als hij zegt dat hij bij de Dutch police zit, mogen we meteen meelopen naar de auto. Hier worden alsnog een extra petje en bidons uitgedeeld. Ze wensen ook nog een goede reis naar huis. Erg grappig!

Dan is het toch echt tijd om terug te gaan naar de auto. Op naar het vliegveld voor de terugreis naar Düsseldorf.