Dag 11: 14 juli 2012 / Zion NP – Bryce NP, Tropic

best value inn & suites, Tropic

Zion-Bryce 144km

Afstand: 144 km

Hotel: Best Value Inn and Suites Bryce Canyon

Deze dag doen we het rustig aan. We ontbijten rond half tien. Jammer voor Stijn dat de aardbeien op waren. Tegen half elf vertrekken we richting Bryce NP. Het eerste gedeelte van de route gaat weer door Zion NP. Na een tijdje komen we in de buurt. We rijden eerst nog door Red Rock Canyon, en vervolgens naar Tropic. Al om 1 uur waren we bij het hotel, de kamer was helaas nog niet klaar. We hingen eerst nog even rond bij het hotel en de supermarkt. Maar in Tropic ( 1 straat) valt niks te beleven. We besloten om toch maar vast naar Bryce te rijden. Hier gingen we naar een paar mooie uitzichtpunten, zoals Bryce Point en Inspiration Point. Echt wandelen doen we nu nog niet, dit bewaren we voor morgen. Het weer is er ook niet naar. Het regent regelmatig en het is aan de frisse kant. Morgen zijn de voorspellingen wat beter. We zien weer een hert, en ook een aantal lieve, kleine chipmunks! Terug bij het hotel doen we even niets. Daarna aten we bij Clarke’s. De kids beginnen al aardig Amerikaans te praten. Timo ratelt de hele dag in het Engels, en niet eens zo slecht. Stijn kan in het restaurant ook al om een paar rietjes vragen. Ok√©, nadat wij de zin voorgezegd hadden, maar het komt er vloeiend uit. Vanavond op tijd naar bed.